Tevékenységeink

Minőség, részletesség, figyelmesség jellemzi munkánkat. Több kollégával dolgozunk, profi operatőrök és fotósok örökítik meg ezt a páratlan eseményt. Az esküvői filmet DVD-n, exkluzív formában (egyedileg készített borítóval és felület nyomott DVD korongon) adjuk át, de az összes manapság elérhető adathordozón is igényelheted(WEB, HDD, BluRay stb.).

Közel 20 éves múltra tekint vissza tevékenységünk az esküvői filmforgatás és fotográfia terén. A valóság visszaadása két dimenzióban nem egyszerű feladat, nagy kihívás alkotónak, szereplőnek egyaránt.

Stúdiónk fő tevékenységét esküvő, fashion, glamour, táncversenyek, filmforgatása képezi. Ezen felül vállaljuk családi rendezvények, születésnapok, keresztelők  és minden egyéb esemény megörökítését.

Filmjeinket kizárólag HD felbontásban rögzítjük.
Arra törekszünk, hogy az esküvőről már ne a jól ismert home video, hanem igazi televíziós szintű produkció készüljön. E célt szolgálják a kellő odafigyeléssel alkalmazott dramaturgiai elemek, a forgatókönyv és a zenei szerkesztés alkalmazása. Külön hangsúlyt fektetünk a hangi világ hű visszaadására. Professzionális két vagy több kamerás forgatásokat is készítünk, mely tartalmasabb, látványosabb képi világot eredményez.

A stíluselemek meghatározzák a film jellegét, kiegészítik dramaturgiai tartalmát.
Egy film több stíluselemből épülhet fel, melyek külön-külön alkalmazhatók. Ezáltal megfelelő hullámzást biztosítanak a témának, mely így nem válik unalmassá.

Az elemek beépítését, alkalmazását mindig a helyszínen tapasztalt hangulat, a pár egyénisége, felfogása, stílusa határozza meg. Természetesen van egy standard forgatókönyv, melyet alkalmazunk, de az esküvők különbözősége inspirál bennünket, alkotókat arra, hogy mindig más és más jellegű emlék formálódjon és szülessen meg.

Ezt a változatosságot biztosítja az operatőri látásmód, az adott filmvágás (montírozás) technikája, és a megfelelő zenei betétek alkalmazása. Ezen stíluselemek összessége határozza meg a film egészét.

Adott esetben rögtönzött képkompozíciók képezik a stíluselemek alapját, melyeket a hirtelen kialakult új (mókás vagy épp romantikus) szituációk felismerésével és annak bemutatásával szövünk.

Eme lehetőségek birtokában igyekszünk olyan filmeket létrehozni, melyek a kedves pár teljes megelégedésére szolgálnak és a későbbiekben visszanézve felidézik a meghitt pillanatokat és a jó hangulatot.

Vélemény, hozzászólás?